In de maanden mei, juni en juli hebben we een langere doorlooptijd van minimaal 3 werkweken. We danken u voor uw begrip.

Over ons

Stichtingoprichten.nl is een initiatief van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen te Lelystad. Bij ons vindt u diverse notarissen die gespecialiseerd zijn in het oprichten van diverse rechtsvormen, waaronder stichtingen. Omdat wij met een groot aantal notarissen werken, kunnen wij binnen enkele weken al een stichting voor u oprichten.

De notarissen van Stichtingoprichten.nl zijn bekend met de regels omtrent het oprichten van stichtingen en zijn daardoor in staat om uw stichting voor u op te richten. Wij stellen statuten voor u op die voldoen aan de wettelijke regels of controleren de statuten die u zelf heeft gemaakt. Een stichting is pas rechtsgeldig wanneer deze is opgericht met een notariële akte, dus ook dit verzorgen onze notarissen.

Oprichten van stichting via Stichtingoprichten.nl

Onze gespecialiseerde juristen en notarissen staan u bij met advies en helpen u graag bij het oprichten van een stichting. Wij stellen de statuten op, zodat uw stichting aan de vereisten voldoet en houden rekening met een eventuele ANBI-status of SBBI-status. U heeft de keuze uit:

Bv oprichten via Standaard BV

U kunt ook bij Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen terecht voor de oprichting van andere rechtsvormen, zoals een bv, holding, werkmaatschappij of management bv. Meer informatie hierover vindt u op onze website Standaard BV.